Dreamable: pe 17 august hai și tu la Demo Day și află cine vor fi câștigătorii celor 3 granturi nerambursabile de 50.000 lei



Dreamable by Dreamups, ediția Orange Digital Center marchează un moment important în calendarul antreprenorial al anului 2024: finalizarea primei etape a programului național.

Lansat pe 5 iunie 2024, pre-acceleratorul a reunit peste 150 de tinere talente pasionate de inovație și tehnologie. 

Prima etapă a programului s-a desfășurat în perioada iunie - iulie, online, în care studenții/-tele și freelancerii/-ele și-au dezvoltat abilități antreprenoriale esențiale pentru a-și transforma ideile în afaceri tehnologice viabile.

În cele 6 săptămâni, participanții au parcurs 7 module alături de 20+ de experți în dezvoltarea startup-urilor și 8 mentori rezidenți.

Printre subiectele studiate se numără și strategii de marketing și poziționare, utilizarea instrumentelor digitale relevante și modelarea monetizării afacerii. Iar în zilele de joi, participanții au avut parte de workshop-uri dedicate modulelor pentru a implementa în practică cunoștințele obținute și a primi feedback de la mentorii rezidenți.

În acea de a doua etapă a programului, Bootcamp-ul offline, care va avea loc între 15 și 17 august, în spațiul Orange Digital Center din Chișinău, 22 echipe vor lucra intensiv la validarea ideii de startup și se vor pregăti pentru prezentarea finală. Bootcamp-ul va culmina cu evenimentul de Demo Day, unde participanții vor pitch-ui rezultatele obținute și afacerea tech în fața unui juriu calificat pentru a obține unul dintre cele 3 granturi nerambursabile de 50.000 MDL. 

Pe 17 august, ora 17:00, te invităm să participi la Demo Day-ul programului Dreamable, un eveniment unde cele mai promițătoare 10 idei de startup-uri vor fi prezentate pe scena hub-ului de învățare pentru viitor Orange Digital Center,din Chișinău. 

Vino să descoperi cum tinerii/-ele antreprenori/-are transformă ideile lor  în afaceri tehnologice și să te inspiri din istoriile lor. 

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesar să te înregistrezi completând formularul aici

Dreamable este un pre-accelerator organizat de Dreamups și Orange Digital Center Moldova, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, și sprijinit de Ukraine-Moldova American Enterprise Fund.