Zeci de copii din Criuleni au participat la turneul amical sportiv desfășurat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE



 

1

 

În data de 28 septembrie, circa cincizeci de copii și adolescenți din raionul Criuleni au participat în cadrul Turneului Amical Sportiv “Acceptăm diferențele și cultivăm diversitatea prin sport”. Evenimentul a reunit micii sportivi dornici să promoveze un stil de viață sănătos prin activitate fizică și sport.

La deschiderea Turneului, dna Nicoleta Tofan, specialistă coordonatoare CNAM, a transmis un mesaj de încurajare pentru toți participanții, accentuând importanța practicării zilnice a activității fizice pentru o viață sănătoasă.

Serghei Chirilov, director ȘSSF nr.1 a menționat că, Turneul Amical Sportiv este un prilej frumos de a construi o lume mai sigură și sănătoasă prin pregătirea fizică precum și prin promovarea sportului în rândul tinerei generații.

Turneul Amical Sportiv s-a încheiat cu succes, iar participanții entuziasmați au fost onorați cu diplomă și medalii în semn de recunoaștere pentru efort și dedicare.

Prin intermediul Turneulului Amical Sportiv “Acceptăm diferențele și cultivăm diversitatea prin sport” ne-am alăturat programului Uniunii Europene – “Săptămâna Europeană a Sportului” care reunește milioane de amatori ai stilului sănătos de viață şi se adresează tuturor cetățenilor, indiferent de vârstă, mediul social sau nivelul de pregătire fizică.

---------

Evenimentul menționat a fost desfășurat în cadrul proiectului “Creștem o generație inclusivă și activă” implementat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE în parteneriat cu Școala Sportivă Specializată de Fotbal nr. 1 din mun. Chișinău cu suportul financiar al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.