Rezultatele turneului ”Vreau să devin mare maestru” din 12 februarie 2017



În data de 12 februarie 2017 în incinta Academiei Naționale de Șah din Moldova a avut loc Turneul de șah pentru copii ”Vreau să devin mare maestru”.

Au participat 24 de copii, care au jucat conform Regulamentului FIDE, ritmul de joc - sistem elvețian, 15 min pentru partidă fiecărui participant. Învingătorii competiţiei s-au determinat după numărul maxim de puncte acumulate.

Toți participanții au fost menționați cu diplome, iar deținătorii locurilor 1, 2 și 3 au fost menționați cu diplome și medalii.

Scopul acestui eveniment a fost atins, acest lucru îl demonstrează și rezultatele obținute de participanți. Astfel au fost ocupate locurile, după cum urmează:

Locul I - Dumbrăveanu Tudor.

Locul II - Bețivu Sabrin, Braga Dmitrii, Mutruc Vladimir.

Locul III - Sirețeanu Vlad, Toma Maxim, Conovca Alexandru.

Totodată, primii 15 participanți care au obținut cele mai bune rezultate urmează să beneficieze gratuit de o lecție de șah cu Marele Maestru internațional la șah Viorel Iordăchescu, care va avea loc pe data de 15 februarie 2017, cu începere de la orele 18.00, în incinta Academiei Naționale de Șah din Moldova, ceilalți doritori vă așteptăm cu drag contra plată - 50 lei.

1.Dumbrăveanu Tudor.

2.Bețivu Sabrin.

3.Braga Dmitrii.

4.Mutruc Vladimir.

5.Sirețeanu Vlad.

6.Toma Maxim.

7.Conovca Alexandru.

8.Petreanu Andreea.

9.Țiu Denis.

10.Delinschi Dragomir.

11.Petrache Radu.

12.Timciuc Cristi.

13.Ciorbă Ionuț.

14.Romaniuc Maxim.

15.Pana Daria.

Echipa ANȘM vă mulțumește pentru participare și vă urează succese mari în continuare!