Buletinul Informativ „Pro Accesibilitate! Pro Incluziune! Pro Democrație!” nr. 1 (37) / 2024A apărut nr. 1 (37) / 2024 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate! Pro Incluziune! Pro Democraţie!”

Din sumarul acestei ediții:

  • 100 de persoane cu dizabilități din Republica Moldova au fost certificate cu semnătură electronică avansată;
  •  Avansează sau stagnează Republica Moldova în asigurarea incluziunii electorale a persoanelor cu dizabilități?!;
  •  Accesibilitate Ușoară: 5 Moduri Simple de a Fi Incluziv!
  •  Inițiativa JUDY – un nou program inițiat de Fundația Eurasia în sprijinul tinerilor cu dizabilități din Moldova și Armenia;
  •  S-a împlinit visul lui Nicolae de a fi angajat.

Acestea, dar și alte articole, pot fi citite în această ediție a buletinului: www.infonet.md/?p=8378.

 

Buletinul Informativ „Pro Accesibilitate! Pro Incluziune! Pro Democrație!” este o publicație care apare începând din anul 2015 și care își propune să devină o tribună de lobby și advocacy al comunității persoanelor cu dizabilități și oferă tuturor celor interesați o imagine de ansamblu asupra necesităților speciale și a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități din Republica Moldova. Buletinul informativ își propune să faciliteze procesul de comunicare cu autoritățile și societatea civilă, pentru a spori gradul de accesibilitate, incluziune socială a persoanelor cu dizabilități, dar și pentru a promova un comportament pro-activ al acestora în viața comunitară.

Această publicație a fost elaborată în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău, oferit prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare.

Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Alianței INFONET și nu reflectă neapărat poziția donatorilor.

Pentru informații suplimentare:

Victor Koroli, Director Proiect, +373 69252453, vkoroli@gmail.com

Donatori