Un nou proiect la Ungheni "O minte sănătoasă într-un corp sănătos”



La finele lunii septembrie 2009, Fundația Comunitară Ungheni a finanțat un proiect, destinat tinerilor defavorizați – beneficiari ai Centrului de Reintegrare Socială a Tinerilor „CREDO”, Ungheni, gestionat de AO „Viitorul Începe Azi”.

Proiectul „O minte sănătoasă într-un corp sănătos” are ca scop promovarea modului sanatos de viață printre tinerii din categoria social- vilnerabilă din oraşul Ungheni prin accesul la un mini teren sportiv, obiectivele fiind:

  1. Informarea comunităţii despre proiect, finanţatori, rezultate
  2. Promovarea modului sanatos de viață și ridicarea gradului de dezvoltare fizica a tinerilor
  3. Îmbunătăţirea condiţiilor de practicare a activitatilor sportive

Încercarea de a crea un teren sportiv, e o idee veche, iar dorința de a-l avea încă și mai veche. Reușisem, cu suportul unor agenți economici din teritoriu să amenajăm un teren pentru volei, dar, tinerii solicitau ceva mai mult. Acum sunt instalate scări verticale și orizontale, paralele, halteră, bară fixă.

Am reușit, implicînd comunitatea în activitățile proiectului. De la agenții economici din orașul Ungheni, au fost colectate resurse financiare de peste 3000 lei de către fundraiserul asociației Rodica Guțanu.

Cultura filantropiei continuă a avea efecte pozitive, astfel le aducem mulțimiri celor, care au contribuit la realizarea de succes a proiectului:

GAJU VITALIE

STARCIUC LILIANA

GROZA DUMITRU

GUȚANU RODICA

GROZA IULIAN

BERNIC VEACESLAV

RUSU VASILE

ANGHELUȚĂ NINA

CHIȚANU VIOREL

CALIGA VALERIU

GROSU GHEORGHE

BEJENARU EDUARD

ROȘCA DUMITRU

BÎNZARI VASILE

RETCU DIANA

IVANOV OLEG

LUPU VLADIMIR