hackathon

Recrutare pentru work-shop „Together against racism and extremism”

Ești tânăr, activ și interesat de combaterea discriminării în Republica Moldova? AVI- Moldova recrutează tineri inspirați pentru implimentarea unui șir de activități locale la subiectul anti-rasism, anti-extremism și anti-discriminare. 

Despre activitate:
Work-shopurile sunt un follow-up al activităților desfășurate de Service Civil International Germania între 14 și 21 octombrie, la Berlin, la subiectul anti-rasismului și al anti-extremismului.  Aceleași activități urmează să fie organizate în perioada 12 noiembrie-12 decembrie la nivel local, în Republica Moldova, de către un grup de tineri din țară, recrutați și instruiți de către echipa AVI-Moldova. 
Proiectul a început ca un parteneriat între Ucraina, Armenia și Republica Moldova, sprijinit de Federal Foreign Office și va fi continuat în fiecare țară la nivel local.

Criteriile de eligibilitate:
#Tinerii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și să fie dispuși să acorde timpul atât pentru work-shopurile conduse de ei, cât și pentru trainingul de informare condus de AVI-Moldova.
#Avantaj au tinerii implicați în consilii de elevi, studenți, ONG-uri locale, însă nu îi demotivăm să aplice nici pe acei pentru care aceasta va fi prima experiență de voluntariat.

Care este misiunea tinerilor recrutați?
# Timp de 4 zile, tinerii vor urma un training despre metodele care pot fi aplicate la work-shopurile pe care le vor conduce.
#  În următoarele săptămâni, vor aplica metodele învățate în cadrul trainingului în una din regiunile Sud, Centru, Nord, Gagauzia sau Transnistria. 

Trainingurile despre metode vor avea loc între 9 și 11 noiembrie la Chișinău, iar costurile de cazare, transport și mâncare sunt în totalitate acoperite de AVI-Moldova.

Absențele pentru direcțiile școlilor și ale universităților vor fi motivate.

Pentru a aplica la proiect completează acest formular, iar pentru orice întrebare, contactează organizatorii la evs@avimd.org.Organizații vizate: AVI Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.