Apel public către societatea civilă de a participa în coaliția pentru promovarea participării informate la referendumul privind aderarea Moldovei la UE



Pe 20 octombrie 2024, cetățenii Republicii Moldova vor fi invitați să ia o decizie istorică privind viitorul țării: să se pronunțe privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Pentru a-și exercita acest drept democratic cu bună conștiință, cetățenii trebuie să iasă la vot informați. În acest scop, invităm organizațiile societății civile din întreaga țară să se alăture unei campanii de informare privind referendumul din toamna 2024 și să încurajeze cetățenii să voteze conștient.

„MOLDOVA DECIDE” este o inițiativă civică dedicată informării și mobilizării cetățenilor de a participa informat la acest vot istoric. Cu efortul comun, ne propunem să încurajăm cetățenii să-și facă vocea auzită și să aibă acces la informații corecte despre referendum.

Dacă sunteți interesați să vă alăturați acestei campanii și să contribuiți la informarea și mobilizarea cetățenilor, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

https://forms.gle/7hPjZQEkVepWrfaw7