Orgoliile omoară gândirea rațională. Cum luăm decizii mai bune. Podcastul Mai Departe cu Andrei PerciunGuvernul de la Chișinău a declarat că își propune să introducă mai multă disciplină și ordine în instituții, într-o încercare de a îmbunătăți eficiența și de a aduce o schimbare pozitivă în administrația publică. Cel mai recent podcast Mai Departe l-a avut invitat pe profesorul și doctorul în filozofie Andrei Perciun, care a abordat subiecte importante legate de disciplină și ordine.

IMG

În podcast, profesorul explică importanța acestor concepte și oferă o perspectivă profundă asupra modului în care disciplina și ordinea pot îmbunătăți performanța și eficiența în instituții. De asemenea, el dezbatte și alte subiecte importante, cum ar fi coeziunea socială, gândirea critică și rațională și rolul regulilor într-o societate.

Podcastul Mai Departe este dezvoltat de Rockit Moldova si este sprijinit de Western NIS Enterprise Fund, care susține inițiative care promovează reformele în Ucraina și Moldova și proiecte de transformare