Fă parte din echipa de voluntari la Festivalul Tehnologic - Chișinău Mini Maker Faire

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Chișinău Mini Maker Faire revine în 2018 cu cea de-a doua ediție. Cel mai mare festival tehnologic la Chișinău va avea loc la 13 octombrie 2018.

Maker Faire este cel mai mare festival tehnologic internațional, unde creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cele învățate în cadrul unui iarmaroc atractiv pentru persoane de toate vârstele. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Primul eveniment Maker Faire a fost organizat în California în 2012, iar primul Chișinău Mini Maker Faire a fost în mai 2017. Participarea la acest eveniment este liberă și gratuită. Pentru alte detalii, accesează: Chișinău Mini Maker Faire.

Dacă vrei să faci parte în organizarea celui mai mare festival tehnologic pentru întreaga familie Chișinău Mini Maker Faire, completează formularul https://goo.gl/forms/ICXChCKdkKaJZn8G2 până pe 10 septembrie. 

Fiind voluntari la Chișinău Mini Maker Faire vei câștiga experiență în organizarea unui festival tehnologic, vei participa la construirea instalațiilor pentru eveniment și vei fi în inima tehnologiei din Chișinău în această toamnă.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.