hackathon

Au fost lansate Bursele Gaia pentru cei ce vor sa schimbe lumea prin voluntariat in Africa sau India

Universitatea pentru Co-Operare si Dezvoltare Internationala (CICD) din Marea Britanie a lansat Bursele Gaia ce ofera romanilor ce doresc sa aiba un impact pozitiv in lume, oportunitatea de a studia in Anglia pentru 6 luni si de a face voluntariat in Africa sau India pe programe educationale sau de sanatate.

Bursele Gaia acopera integral costurile proiectului (3200 de lire sterline) ce includ taxele de studiu, cazarea si mancare in Anglia cat si in timpul stagiului de voluntariat din Africa sau India. Cei interesati de aceasta oportunitate unica pot aplica online pe site-ul Organizatiei sau pentru orice fel de intrebare dan_mahulet@yahoo.com pana la data de 15.11.2016.

Intreagul proiect se desfasoare pe o perioada de 12 luni ce se desfasoara astfel:

– 6 luni de studii în relații internaționale in Hull, Anglia pe tema diferentei dintre țările bogate si cele sărace ce pregateste participantii la program pentru perioada de voluntariat in Africa sau India
– 6 luni de voluntariat în Africa sau India (la alegere)

Organizatia pentru Co-Operare si Dezvoltare Internationala a fost infiintata in 1998 pentru a pregati persoane de toate varstele si profesii variate. Un filozof înțelept a spus odată: „Pentru a investiga o problemă este de a o rezolva”. Același lucru este valabil și pentru provocările cu care ne confruntăm în deceniile care vor urma. Facem acest lucru la CICD. Toate programele noastre sunt solid fondate pe realitatea de azi și privind spre viitor. Este esențial ca noi să trăim și să lucram în mod colectiv. Problemele cu care ne confruntăm sunt prea mari pentru a fi rezolvate de un singura persoana.

Mai multe detalii despre CICD puteti citi pe website-ul organizatiei: http://www.cicd-volunteerinafrica.org

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.