hackathon

AO EcoVisio anunta tender pentru confecționarea și instalarea panourilor informative “Hai, Moldova”

AO "EcoVisio" anunță tender pentru producerea și instalarea a 24 panouri informative.

Caracteristici minime necesare a construcției

Înălțimea construcției 170 cm (de la suprafața pământului și până la punctul de sus a panoului). Lungimea partii betonate trebuie să fie cel puțin de 40cm.

Partea de sus a panoului trebuie să fie acoperită de către tabla profilata (профнастиль), pentru protecție împotrivă ploilor.

Parametrii panoului informațional

  1. Lățime – 120 cm
  2. Înălțime – 60 cm

Imaginea este tipărită pe folie autocolanta, care este lipită pe placaj finlandez (финская фанера). Placaj trebuie sa fie protejat împotriva umezelii (marginile panoului trebuie să fie vopsite cu 2 straturi cu vopsea rezistentă la umezeală, soare și frig).

Instalarea panourilor

Panoul trebuie să fie atașat de rama metalică dreptunghiulară , cu dimensiunile panoului. Rama va fi sudată către țevile metalice. Țevile trebuie să fie betonate în pământ la adâncime cel puțin de 40 cm.

 Cantitatea panourilor, locurile de amplasare

Numărul total a panourilor -  24. Locurile de amplasare vor fi egal distribuite între Sud, Nord și Centru al Republicii Moldovei (câte 8 in fiecare regiune). În costul total a lucrărilor trebuie să fie incluse transport și lucrări de instalare.

Transport și lucrări de instalare trebuie să fie arătate ca costuri aparte în documentația de tender.

Costurile de confecționare a panourilor trebuie să fie arătate aparte în documentație de tender.

Data limită de transmitere a ofertelor este 14.12.2018, ora 18.00.

Ofertele pot fi depuse în plic sigilat la sediul AO "EcoVisio", mun. Chișinău, str. A. Mateevici, 71, of. 5A sau în format electronic la adresa camenscic.evgheni@gmail.com

Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, persoana de contact este Camenscic Evgheni, e-mail: camenscic.evgheni@gmail.com tel: +37379933374
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.