Cerere de oferte de prețuri pentru servicii de organizare a două training-uri

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Nr. ref. 28 din 08.11.2018

Asociația Promo-LEX este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX a fost înregistrată la Ministerul Justiției la 19 iulie 2002 și își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Misiunea Asociației Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea și apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice și consolidarea societății civile.

Contextul anunțului: Asociația Promo-LEX desfășoară în perioada 26 iulie 2016 – 25 iulie 2019 Programul “Democrație, Transparență și Responsabilitate”, susținut financiar de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Contract de Grant AID-117-A-16-00002. În cadrul programului Promo-LEX va desfășura de asemenea și Misiunea de observare a Alegerilor Parlamentare din 24 februarie 2019.

Misiunea de Observare va fi organizată, inclusiv, cu suportul altor donatori precum: Ambasada Marii Britanii în Republica Moldova (Proiectul “Reducerea oportunităților de corupție și susținerea democrației în contextul alegerilor Parlamentare din Moldova”); Fundația Soros Moldova (Proiectul ”Monitorizarea listelor electorale și a litigiilor electorale în alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019”) și Consiliul Europei (Proiectul „Susținerea monitorizării alegerilor parlamentare în circumscripțiile electorale și secțiile de votare create peste hotare”).

Pentru asigurarea instruirii echipei Promo-LEX, Asociația solicită oferte de prețuri pentru servicii de organizare a două training-uri în perioada            14-16 decembrie 2018 și 22-23 decembrie 2018, în mun. Chișinău.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prestare a serviciilor de organizare a două training-urilor, în mun. Chișinău, pentru echipa Asociației Promo-LEX.

Oferta trebuie să includă prețul cu TVA precum și prețul la cota TVA 0 (Asociația Promo-LEX va oferi toate documentele confirmative în acest sens) pentru persoană/zi și preț total serviciu grup.

Astfel, sunt solicitate următoarele servicii:

Nr. Denumire serviciu Cantitatea Preț, MDL

(TVA 0)

Preț, lei

(TVA inclus)

Suma totală, MDL

(TVA 0)

Suma totală, MDL

(TVA inclus)

14-15-16.12.2018 Sală de conferință (capacitatea cca. 70 persoane, 3 zile) 3 zile        
5 săli de conferință/spații de lucru (capacitatea cca. 15 persoane, 1 zi) de lucru, toate echipate cu mese, scaune, proiector, ecran pentru proiector, tablă flipchart          
Apă în sală pentru participanți, 0.5l, plată (6 sticle x 70 persoane) 420 buc.        
Mic dejun (2 zile x 70 persoane) 140 porții        
Prânz (3 zile x 70 persoane) 210 porții        
Cină (2 zile x 70 persoane) 140 porții        
Pauză de cafea în asortiment (6 pauze de cafea x 70 persoane) 420 porții        
Servicii de cazare pentru 70 persoane pentru 2 nopți (camere single sau duble cu paturi separate)          
22 – 23.12.2018 Sală de conferință (capacitatea cca. 30-35 persoane, 2 zile) echipată cu mese, scaune, proiector, ecran pentru proiector, tablă flipchart etc. 2 zile        
Apă în sală pentru participanți, 0.5l, plată (4 sticle x 30 persoane) 120 buc.        
Mic dejun (1 zi x 30 persoane) 30 porții        
Prânz (2 zile x 30 persoane) 60 porții        
Cină (1 zi x 30 persoane) 35 porții        
Pauză de cafea în asortiment (4 pauze de cafea x 30 persoane) 120 porții        
Servicii de cazare pentru 30 persoane pentru 1 noapte (camere single sau duble cu paturi separate)          

*Alte servicii/condiții precum spații de parcare auto disponibile, echipament de sonorizare în sala (sălile) de conferințe vor constitui un avantaj.

 • Companiile interesate pot depune oferta pentru unul sau ambele training-uri.
 • Asociația Promo-LEX își rezervă dreptul de a selecta una sau două companii în funcție de calitatea și prețul serviciilor propuse.
 • Promo-LEX își rezervă dreptul, în limita fondurilor disponibile și a condițiilor expuse/aprobate de către donatori, să modifice cantitatea și specificațiile serviciilor sus menționate.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

 • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența și proiectul contractului de achiziție a serviciilor utilizat de companie;
 • Oferta comercială va include prețul pentru serviciile indicate mai sus în MDL.

Dosarul de aplicare mai trebuie să conțină:

 • Datele de contact ale ofertantului;
 • Numele persoanei de contact;
 • Date bancare;
 • Semnătura persoanei autorizate;
 • Ștampila ofertantului.

Criterii de selecție a ofertantului:

 • Experiența ofertantului (companiei candidate): prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
 • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate.

Data limită de prezentare a ofertelor: 15 noiembrie 2018, ora 18:00.

Oferta trebuie completată în limba Română și expediată prin e-mail la adresa: tender@promolex.md cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru servicii de organizare a două training-uri”.

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare: Mariana Novac, Asistent de Program, mob. 069339700, e-mail: mariana.novac@promolex.md.Organizații vizate: Asociația Promo-LEX |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.