Tinerii din raionul Cantemir cer crearea unui centru pentru ei, deoarece nu au spațiu pentru întruniri



Tinerii din raionul Cantemir cer crearea unui centru pentru ei, deoarece nu au spațiu pentru întruniri. Inițiatorii desfășoară un flash-mob online, cu afișe scrise, prin care vor să-și facă vocea auzită de a avea un spațiu sigur și prietenos pentru tineri, care să le ofere oportunități de dezvoltare, participare și implicare în activități civice pentru comunitățile lor.

https://www.facebook.com/CDECMoldova/videos/733793390649969

❗ Prin acest eveniment online, tinerii promovează necesitatea existenței unui centru de tineret și vin cu o adresare pentru semenii lor (inclusiv tuturor locuitorilor raionului Cantemir) să semneze o petiție online prin care să fie susținuți în procesul de a fi creat un centru pentru tineri în raion.

banner

Începând cu luna ianuarie 2021, cu susținerea Centrului pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară (CDEC), tinerii desfășoară diverse activități de sensibilizare și advocacy prin care își doresc să atragă atenţia și militează pentru crearea unui Centru de tineret în raionul Cantemir.

❗❗ Susținătorii sunt îndemnați să semneze petiția online la link-ul:

https://www.petitieonline.com/crearea_unui_centru_de_tineret_in_cantemir

ℹ Acest flashmob a fost organizat de către tinerii din raionul Cantemir împreună cu CDEC în cadrul proiectului “All for Cantemir Youth Centre/Crearea unui centru de tineret în raionul Cantemir”. Acesta e parte a Proiectului “Dezvoltarea capacităților organizațiilor societății civile” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de ERIM.

#CSOCD #MoldovaCSO #StrengtheningCommunities #EU