Paula Erizanu: Avem nevoie de conținut despre Moldova în limba engleză pe Twitter



În ultimul episod al podcastului "Mai Departe", autoarea și jurnalista Paula Erizanu a adus în discuție insuficiența de conținut în limba engleză despre Moldova. Pe platforma de socializare Twitter preferată de Paula, este folosită în mod activ de jurnaliști străini, diplomați, factori de decizie internaționali și echipele lor de comunicare. Ei ar putea beneficia de mai multe informații pertinente despre țară. În acest context, Paula a declarat că a început să împărtășească în mod activ evenimente și informații despre Moldova în limba engleză.

O altă problemă observată de Paula este echilibrul de gen pe Twitter. Ea a observat că majoritatea influencerilor pe această platformă sunt bărbați și a făcut un apel către femei să fie mai active, să își exprime propriile idei și observații și să contribuie la diversitatea discursului online. Femeile au, fără îndoială, perspective și experiențe valoroase care pot îmbogăți conversația online și pot ajuta la crearea unui mediu digital mai echilibrat.

Podcastul a acoperit și alte subiecte importante, inclusiv potențialul turistic al Chișinăului, eurointegrarea Moldovei și lupta împotriva propagandei și dezinformării. Acestea sunt probleme cruciale care merită discutate și înțelese de un public mai larg, atât la nivel național, cât și internațional

Introduceti descrierea imaginii

 

Pentru a descoperi mai multe despre aceste discuții fascinante, urmăriți ediția podcastului Mai Departe cu Paula Erizanu.

Podcastul Mai Departe este dezvoltat de Rockit Moldova si este sprijinit de Western NIS Enterprise Fund, care susține proiecte de transformare și inițiative care promovează reformele în Ucraina și Moldova.