Pentru prima oară la piscină. Sute de copii din familii vulnerabile vor petrece o zi de neuitat la aquapark.



Pentru prima oară la piscină. Sute de copii din familii vulnerabile vor petrece o zi de neuitat la aquapark.

vara

Echipa asociației The Moldova Project, an de an, face cunoștință cu zeci de copii din satele Moldovei care nu au fost niciodată la mare și nici la piscină. Sunt copii care muncesc din greu în sate, au grijă de animalele domestice, lucrează pe câmp și în livezi, sunt cei care cresc în condiții grele și suferă de numeroase lipsuri. 

Deoarece știm cât de importante sunt amintirile frumoase pentru bunăstarea copiilor, experiențele pozitive și prietenii, am inclus în programul nostru de sprijin Proiectul de Vară sau Summer Project, care constă în participarea în grup a copiilor defavorizați la o petrecere în aquapark, cu pizza, înghețată și multe jocuri. 

CINE?   Asociația Obștească „The Moldova Project” și partenerii proiectului

CE?      Distracție la Aquapark-ul „Vara Vara”, cu pizza și alte delicii pentru peste 500  de copii social-vulnerabili din 37 de sate din Republica  Moldova. Și în acest an la proiect vor participa zeci de copii refugiați din Ucraina, cazați în centre de plasament temporar.

CÂND?  8-15 august 2024  

DE CE?  Fiecare copil are dreptul și merită pe deplin să trăiască momente fericite, să se distreze și să se simtă bine. Creăm experiențe unice pentru copiii cu posibilități reduse și ai căror destin este marcat de greutăți și lipsuri. Impactul psiho-emotional al activităților recreative este incomensurabil și e de lungă durată. Emoțiile pozitive trăite de copiii care sunt supuși în mod sistematic diferitor tipuri de stres, îi vor ajuta să facă față mai ușor provocărilor cotidiene și să dezvolte reziliența emoțională.

Asociația Obștească „The Moldova Project”, în cei 16 ani de activitate, a devenit o forță pilon a sistemului de asistență umanitară în Republica Moldova. Asociația asigură servicii de sprijin holistice în beneficiul familiilor numeroase din mediul rural și altor grupuri vulnerabile, îmbinând armonios ajutorul material, educațional, juridic și cel psiho-emoțional. Vectorul principal de activitate este protecția copiilor și prevenirea situațiilor de risc, a tuturor formelor de abuz, violență și neglijare. Integrarea familiile vulnerabile în societate are loc cu ajutorul programelor multidisciplinare pe termen lung. 

Video ediții anterioare:

https://www.youtube.com/watch?v=AsymhoPKV7g

https://www.youtube.com/watch?v=gvKhC_3k2vQ

https://www.youtube.com/watch?v=2aEaeXbSnLc 

https://www.youtube.com/watch?v=2NQinD4KY8Y

Pentru detalii, contactați-ne: 068388600