Rezultate RESTART: investiții în extinderea echipelor mobile din nordul Republicii Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene



Moldova Assist2Invitație de presă

Rezultate RESTART: investiții în extinderea echipelor mobile din nordul Republicii Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene

 

 Eveniment de donație a mașinilor pentru Agenția Teritorială de Asistență Socială Nord

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Vă invităm luni, 12 august 2024, la evenimentul oficial de donare a mașinilor pentru Ministerul Muncii și Protecției Sociale, care vor fi distribuite către Agenția Teritorială de Asistență Socială (ATAS) Nord. Autovehiculele au fost procurate cu suportul financiar al Uniunii Europene  în cadrul proiectului „Moldova Assist: îmbunătățirea accesului la servicii publice de calitate și a coeziunii sociale”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de People in Need Moldova.

Cele 3 mașini donate, în valoare de 1,150 milioane lei, vor fi utilizate pentru extinderea echipelor mobile din cadrul Structurilor Teritoriale de Asistență Socială subordonate ATAS Nord. Cu ajutorul vehiculelor, lucrătorii din domeniul asistenței sociale vor putea oferi serviciile sale mai multor cetățeni din teritoriu, în speciale în localitățile și comunitățile mai îndepărtate și greu accesibile.

Când? 10:00

Unde? Ministerul Muncii și Protecției Sociale, str. Vasile Alecsandri 1

Cine?

  • Alexei Buzu, Ministrul Muncii și Protecției Sociale
  • Marcia Kammitsi, Manageră de Programe, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova
  • Guillermo Llinas, Director de Țară, People in Need Moldova

Detalii:

Donația are loc în contextul implementării reformei „Restart”. Reforma își propune să îmbunătățească guvernanța și transparența în sistemul de asistență socială și să asigure accesul uniform și echitabil al populației vulnerabile la servicii sociale de calitate.

Pentru informații suplimentare, contactați: 079403028, Daniela Herța, consilieră în cabinetul Ministrului.