Întrevederi de afaceri cu companii germane din domeniul sănătății, tehnologiei medicale și industriei farmaceutice, 11 octombrie 2024, Chisinau, Hotel Richmond, 14.00-16.00



banner 800X500Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Întrevederi de Afaceri cu companii din Germania, axate pe sectorul sănătății, tehnologiei medicale și industriei farmaceutice.

Acest eveniment este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Systems for Business Solutions S.R.L., ca parte a Proiectului de promovare a exporturilor, finanțat de Ministerul Federal German pentru Afaceri Economice și Acțiune Climatică (BMWK).

La eveniment sunt așteptați să participe agenți economici și experți din ambele țări, care vor prezenta informații economice și comerciale despre Republica Moldova, vor explora oportunitățile de colaborare dintre Republica Moldova și Germania și vor discuta perspectivele de dezvoltare a relațiilor moldo-germane în sectoarele vizate.

Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie 2024, la Hotelul Richmond, Strada Columna 115. Înregistrarea participanților se va desfășura între orele 13:30 – 14:00.

Dacă sunteți interesat să participați la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați online până la data de 5 octombrie a.c. FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ONLINE 

Lista companiilor din Germania participante la intrevederi individuale de afaceri

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Persoana de contact: Inesa Iordatii, telefon: 079182883, 069800112, e-mail: inesa.iordatii@chamber.md .

Participarea este gratuită!