Vești bune pentru tinerii antreprenori! Se lansează centrul de suport în afaceri pentru tineri Youth4Entrepreneurship (Y4e)Lansarea Centrului de suport în afaceri pentru tineri Youth4Entrepreneurship (Y4e) va avea loc pe 28 septembrie curent, ora 15:00 la Digital Park. Scopul proiectului este de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri din regiunea Centru pentru a consolida capacitățile de business ale tinerilor antreprenori din regiune să lanseze afaceri noi sau să dezvolte afacerile existente.

logo variations 06

Y4e urmează să ofere tinerilor antreprenori o educație de business relevantă și practică, prin oferirea instrumentelor digitale și inovative de elaborare, dezvoltare și testare a ideilor de business, și inclusiv, prin susținerea și facilitarea accesului la resurse financiare, investitori, parteneri. Acesta va contribui la îmbunătățirea perspectivelor economice regionale și va crea oportunități pentru tineri de a-și putea urmări aspirațiile acasă.

Programul evenimentului de lansare a Y4e va cuprinde o prezentare a misiunii, obiectivelor și activităților ce urmează să se desfășoare în cadrul centrului de suport în afaceri pentru tineri. Acesta va oferi o platformă de discuție dintre echipa de implementare, antreprenori și potențialii beneficiari în vederea alinierii inițiativelor Y4e la interesele și necesitățile tinerilor.  

Youth4Entrepreneurship este implementat de către Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu Digital Park și StarNet.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook Youth4Entrepreneurship.

Articol adaugat de: Y4i Foundation