Anunț public cu privire la lansarea unui nou proiect destinat femeilor cu dizabilități



Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova anunță lansarea unui nou proiect, „Acceptă dizabilitatea, nu și violența”, care are drept scop capacitarea și consolidarea unui grup de femei cu dizabilități și mame care au copii cu dizabilități, în vederea eliminării stereotipurilor și prejudecăților de gen, prevenirii și combaterii violenței și fortificării încrederii de sine a acestora.

Proiectul va avea o durată de 10 luni și va fi implementat în raioanele Strășeni și Fălești.

Cu acest prilej, încurajăm femeile cu dizabilități și mamele care au copii cu dizabilități din raioanele Strășeni și Fălești să aplice în calitate de participante în proiect, contactând coordonatoarea de proiect, Natalia Codrean, prin email: natalia.codrean@motivation-md.org, sau telefon: 060476027.

Acest anunț public este lansat în contextul programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat în comun de UN Women și UNFPA.

Acest anunț este lansat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este în întregime responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia Uniunii Europene.