Capitala va găzdui turneul internațional de tenis ”J5 Chișinău”

Un nou turneu internațional din seria ITF World Tennis Tour Juniors va avea loc la Chișinău! Competiția ”J5 Chișinău” de gradul 5, organizată de Federația Națională de Tenis din Moldova, va fi găzduită în perioada 29 aprilie – 4 mai de Școala Sportivă Specializată de Tenis. 

La turneu vor participa jucători din următoarele țări: Cehia, Polonia, Rusia, Marea Britanie, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Belgia, Ucraina, Franța, Ungaria, Grecia, Lituania, Spania, România, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Norvegia și desigur, Republica Moldova.

Jucătorii care ne vor reprezenta țara la această competiție sunt: Ilie Snițari (tabloul principal), Maxim Cazac (calificări), Cătălin Tropin (calificări) și alții. 

Sponsorul general al turneului ”J5 Chișinău” din acest an este compania Regata Imobiliare.

Menționăm că turneul pentru juniori de gradul 5 din Chișinău este inclus în calendarul Federației Internaționale de Tenis, fiind parte a noului circuit ITF World Tennis Tour.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.