Sute de tineri din Cahul au sărbătorit împreună Sfîntul ValentinPe 14 februarie, Palatul de Cultura din or. Cahul a găzduit un eveniment special pentru tinerii din or. Cahul.

Echipa Fondul pentru Tineri Cahul a organizat o Seară de Cinema, dedicată sărbătorii Sf. Valentin, un nou eveniment de colectare de fonduri.

Peste 450 de spectatori ne-au bucurat cu prezenţa – perechi de îndrăgostiţi, adolescenţi, elevi, studenţi şi familii tinere au venit să petreacă o seară romantică alături de membrii Youth Bank Cahul.

In discursul său,viceprimarul or. Cahul – dna Tatiana Romaniuc - a felicitat publicul spectator cu Sărbătoarea Dragostei, le-a dorit tinerilor să iubească, să fie iubiţi şi să aibă parte de moment frumoase alături de cei dragi.

Pe lîngă faptul că am completat bugetul fondului cu noi resurse ce vor fi investite în proiecte destinate tinerilor, am reuşit să promovăm activitatea Fondului pentru Tineri Cahul în rîndul tinerilor din regiune.

Partenerii evenimentului – Primaria or. Cahul, Consiliul Raional Cahul si Restaurant Marco Polo – au bucurat tinerii prezenţi cu premii, oferite în cadrul loteriei organizate la finalul serii.

De la sarbătoare nu  au lipsit buna dispozitie, spiritul dragostei şi atmosfera romantică. Tinerii prezenţi au salutat inţiativa şi au incurajat organizatorii să mai bucure cahulenii cu astfel de evenimente.

Această activitate a fost realizată în cadrul programului Fondul pentru Tineri Cahul, impelementat de A.O. „Perspectiva” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Victoria Ivancioglo, coordonatoare Fondul pentru Tineri Cahul

www.aoperspectiva.wordpress.com