Aplicatia CuteOD – CuteOverDose: cuteograme pentru cei dragi

Cum ar fi sa poti trimite mesaje de dragoste persoanei iubite printr-un joculet?

Sa o surprinzi cu texte personalizate pe care trebuie sa le descopere jucandu-se cu vulpita simpatica din aplicatia CuteOD?

CuteOD – Cute Over Dose (www.cuteod.com) este o aplicatie ce a pornit de la problema unui programator care primea reprosuri de la iubita lui ca nu este suficient de romantic, ca se exprima foarte greu, ca nu ii da si ei mesaje, asa cum fac iubitii prietenelor ei. Asa ca el s-a gandit sa creeze o aplicatie speciala pentru ea. Denumita strategic „Cute OVERDOSE”, ca un fel de „amenintare” ca va fi bombardata de acum de mesaje siropoase, aplicatia ii permite sa trimita automat mesaje celei dragi, oricand, chiar si atunci cand ultimul lui gand este la asa ceva :) . 

CuteOD 2

 sau
!.

Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta aplicatie joculet, va invitam sa intrati pe site-ul www.cuteod.com si sa instalati aplicatia pe telefon. Ne gasiti de asemenea pe pagina noastra de Facebook. Daca va suntem simpatici, ne puteti aprecia cu un like :)

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.