hackathon

Seminar Legislația Muncii I SSM și Protecția datelor cu caracter personal

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Pentru a primi informații și soluții practice din partea a 2 experți în materie de Siguranță la locul de muncă, participă la Seminar!
Înregistrează-te https://forms.gle/FL5pjTyZV7XpvCE88

seminal 18.02.2019

Legislația muncii impune angajatorului să asigure angajații prin prisma a 2 domenii: [1] asigurarea Securității datelor cu caracter personal [2] prevenirea și asigurarea Securității și sănătății salariaților.

Organizăm un Seminar complex, pe parcursul zilei de joi, 18 aprilie 2019, de la ora 9:00 pînă la 18:00, în care veți primi informații și soluții practice din partea a 2 experți în materie de Siguranță la locul de muncă.

În prima parte a zilei de 18.02.2019, de la ora 9:00 pînă la 13:00, vom desfășura tema Securitarea datelor cu caracter personal.
Pentru aceasta am invitat-o în calitate de Formator pe OLGA DEMIAN, Fondator "D /ONE" (www.thinkdata.pro), titulară a diplomei de masterat în drept European în materie de protecție a datelor personale, acordată de Queen Mary, University of London (2010). Din 2011, d-ei este Membru al Consiliului Consultativ al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. În calitate de Juristă, d-ei prestează servicii de consultanță atît în Republica Moldova cît și peste hotare.

În a doua parte a zilei de 18.02.2019, de la ora 14:00 pînă la 18:00, vom desfășura tema ”Securitatea și sănătatea salariaților - un obiectiv actual în cadrul relației de muncă”. Subiecte cheie din cadrul acestei tematici vor fi desfășurate de către Expertul în Securitatea si sănătatea muncii Igor CILOCI, Director adjunct Inspectoratul de Stat al Muncii.

Pentru a participa la Seminar este necesar să îndepliniți următorul formular: https://forms.gle/FL5pjTyZV7XpvCE88

Investiția în dezvoltare constituie 795 Lei
Primiți 10% reducere dacă ați participat anterior la Evenimente de instruire organizate de către Recruiter's CLUB.
Se oferă Diplomă de participare.

Pentru informații puteți apela 079977154

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.