Invitație sesiune ghidare Program de Granturi Asociații de Băștinași

Proiectul PNUD Moldova/Migrație și Dezvoltare Locală organizează la data de 16 aprilie 2019 Sesiune de ghidare în procesul de aplicare/elaborare a propunerilor de proiecte pentru Asociațiile de Băștinași.
Evenimentul va fi organizat în Chișinău. Detalii privind agenda și locația evenimentului vor fi transmise persoanelor înregistrate.

Sunt invitați să se înregistreze:

- Grupuri de inițiativă locale sau Asociații Obștești înregistrate sau în proces de creare care au drept scop cooperarea cu autoritatea publică locală si atragerea băștinașilor/migranților în dezvoltarea localității lor de origine din Moldova, interesate să aplice la programurile de Granturi - Incubator Adb și Accelerator AdB.

Toate cheltuielile legate de organizarea logistică a evenimentului sunt acoperite de Proiectul PNUD Moldova/Migrație și Dezvoltare Locală, cu excepția cheltuielilor de transport.

persoană de contact: Victoria Ivancioglo, telefon 060907790.
Detalii privind programele de granturi găsiti aici:

1) Apel de selectare al Asociațiilor de Băștinași (AdB) - beneficare ale programului de granturi Incubatorul AdB
http://sc.undp.md/tnddetails2/1894/?fbclid=IwAR0_LfjVmnNg2Ol29OGNZIXxexjy9M7ZcMIK3lTGwpnWftOidzz6Ul1IRj0 

2) Apel de selectare al Asociațiilor de Băștinași (AdB) – Beneficiare ale programului de granturi 1+1 Acceleratorul AdB - http://sc.undp.md/tnddetails2/1895/?fbclid=IwAR1XuZiGkpcy5M5ZxBaczsKq0045SvxeFHUx43KgV8JPjAfFx5r0-oD8Qao

 

Persoanele interesate se pot înregistra aici pînă la data de 15 aprilie

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.