Concurs de selectare a formabililor pentru Programul de formare a elaboratorilor de Standarde Ocupationale

INVITAȚIE LA STAGIUL DE FORMARE“METODOLOGIA ELABORĂRII STANDARDELOR OCUPAŢIONALE”

 

Сomitetul sectorial pentru formare profesională în comerț, hoteluri și restaurante CSFPCHR anunță selectarea a 15 specialişti din domeniile comerţ, hoteluri şi restaurante pentru participare la Programul de formare “Metodologia elaborării standardelor ocupaţionale”, calificare – elaborator de standarde ocupaţionale.

Programul conține 2 sesiuni de formare a câte 3 zile, în perioada aprilie-iulie, organizate la Chișinău și presupune participarea deplină pe durata zilelor de seminar.

Programul este destinat persoanelor luctătorilor/specialiștilor unităților economice și cadrelor didactice din domeniile comert, hoteluri și restaurante.

Persoanele instruite vor obține calificarea - elaborator de standarde ocupaționale, fiind inscrise în Registrul elaboratorilor de standarde ocupaționale al CSFPCHR și implicate ulterior în procesul de elaborare a standardelor ocupaționale pentru domeniile comerț, hoteluri, restaurante.

Solicităm persoanelor interesate sa expedieze un mesaj e-mail la adresa csfpchr@gmail.com până în data - limită de 9 martie 2019, ora 17.00, cu denumirea ”Stagiu de formare ESO”.

Mesajul va conține:

  • Scrisoare de motivație pentru participare la curs,
  • CV actualizat.

Persoanele selectate vor fi anunțate ulterior referitor la locul și orele desfășurării stagiilor.

Proiect finanțat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Contractor: Сomitetul Sectorial pentru Formare Profesională în Comerț, Hoteluri și Restaurante

Pentru detalii, ne puteţi contacta la tel.: (+373) 79537301, 79384187.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.