hackathon

Educația internațională suplimentară (în limba germană) în domeniul bunei guvernări și al managementului inovației

Aplicați până la 18.2.2018: Educația internațională suplimentară (în limba germană) în domeniul bunei guvernări (Good Governance) și al managementului inovației.

Cererea de candidaturi pentru Carl Friederich Goerdeler Kolleg (Colegiul Goerdeler pentru Buna Guvernare) pentru anul academic 2019-2020 este acum disponibilă online! Deja de mulți ani susținem actuale și viitoare generații de cadre de conducere angajate și le sprijinim în implementarea proiectelor inovative pentru dezvoltarea societății. Colegiul este un program de formare profesională suplimentară în limba germană și se adresează viitoarei generații de cadre de conducere din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia, Turcia și Ucraina.

Termen limită pentru aplicare: 18 februarie 2019

Despre ce este vorba?

Colegiul Goerdeler pentru Buna Guvernare este un program de formare profesională suplimentară cu o durată de un an, pentru toți cei cu funcție decizională în administrație, afaceri și societatea civilă. Pe parcursul anului, participanții colegiului iau parte la trei seminare și implementează propriul proiect în țara lor de proveniență. Colegiul Goerdeler este un program derulat de Robert Bosch Stiftung, în cooperare cu Societatea Germană pentru Politica Externă (DGAP). Prof. Günter Verheugen, fostul Vicepreședinte al Comisiei Europene, însoțește programul în calitate de Director al colegiului.

Colegiul Goerdeler oferă participanților:

  • formare continuă orientată spre practică privind buna guvernare (Good Governance), cooperarea trans-sectorială și managementul inovației;
  • șansa de a se familiariza din interior și cu viziuni exclusive asupra organizațiilor din politică, economie și societate;
  • contacte internaționale și schimb de experiență cu alți tineri lideri;
  • training-uri pentru dezvoltarea capacităților de conducere, competențelor în inovație, precum și obținerea cunoștințelor de management al proiectelor;
  • sprijin în implementarea unui proiect propriu în țara de proveniență, din partea unor manageri de proiect cu experiență.

Limba de lucru a seminarului va fi germana. Participarea la Colegiul Goerdeler pentru o Bună Guvernare este gratuită.

Cine poate aplica?

Seminarul vizează cadrele de conducere actuale sau în devenire din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia, Turcia și Ucraina. Trebuie să aveți experiență profesională într-o funcție de decizie, să aveți o idee de proiect inovativ pentru dezvoltarea societății și să vorbiți fluent limba germană.

Mai multe informații despre program și cerințele aplicației pot fi găsite și pe site: www.goerdeler-kolleg.de precum și pe Facebook.

Termen limită pentru aplicare: 18 februarie 2019

Durata programului: August 2019 – August 2020

Persoana de contact în Republica Moldova: Maxim Pijevskii (tel: +373 79456612, goerdeler-kolleg-MD@dgap.org).

Persoana de contact la DGAP (Germania): Claire Luzia Leifert (+49 30 254231-92, goerdeler-kolleg@dgap.org).

***

V-am stârnit interesul? Atunci vă invitam la evenimentul informational la Chisinau. În cadrul evenimentului, absolvenții programului vă vor răspunde la toate întrebările.

Evenimentul de informare va avea loc:
Miercuri, 30 Ianuarie 16:00-18:00

“Forum Center and Hostel” (str. Bucuresti 77-5), Chisinau, Moldova


Va rugam sa confirmati participarea la Evenimentul de informare prin e-mail: goerdeler-kolleg-md@dgap.org sau telefon +373 79456612 sau aici: goo.gl/TCWrfM

Vom fi bucuroși dacă veți împărtăși anunțul nostru în rețelele dvstr.

50177592 1005272082997465 8932035089383030784 n

 

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.