hackathon

Aplică la Academy of Citizen Journalism, un curs de instruire pentru o nouă generație de bloggeri și activiști din Moldova.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

32116612 424259118001490 1961335247085764608 n

Ce este Academy of Citizen Journalism (ACJ)?

ACJ este un curs de instruire pentru activiști civici, jurnaliști în devenire și bloggeri/vloggeri începători care doresc să devină participanți activi în procesul de formare a opiniei publice și să creeze un produs media informațional diferit și distinct decît cel livrat de canalele TV.

Ce o sa înveți la ACJ?

Procesul de instruire în cadrul Academiei combină sesiuni teoretice de educație mediatică și ateliere practice pentru dezvoltarea abilităților de producerea și promovare a propriului content online. La ACJ vei învăța despre standardele și etica jurnalistică, manipulare informației și factchecking, tehnici de redactare și storytelling, tutorial pentru fotografie și utilizarea avansată a instrumentelor digitale.

În calitate de formatori vor fi activiști civici, bloggeri și specialiști în comunicare, fotografi și designer, jurnaliști și reporter din Moldova și de peste hotare. Mai mult ca atât, la curs puteți beneficia de vizite de studii și stagii de practică la instituție media din Moldova inclusiv și Diez.md

Cine poate aplica?

Cursul este gratis și deschis pentru toate persoanele care doresc să-și creeze sau îmbunătățească propriul produs media. Așteptăm tineri cu inițiativă de implicare civică activă. În timpul cursului veți avea nevoie de un Laptop, smartphone și/sau aparatu photo.

Cum să aplici?

Completează formularul de aplicare aici, dosarul de aplicare trebuie să fie depus până pe data de 11 noiembrie. Cursul va dura două luni cu lecții de trei ori pe săptămână.

Dacă dorești să afli mai mult vezi cum s-a desfășurat prima rundă al Academy of Citizen Journalism și vizitează pagina web sau pagina de Facebook.

Academy of Citizen Journalism este proiect implementat de Asociaţia pentru Susţinerea Iniţiativelor Studenţilor şi Tinerilor "ASIST" cu susținerea financiară al Black Sea Trust Fund for Regional Cooperation și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.