hackathon

Anunț de selectare a participanților la Școala de vară pentru studenții de la Drept de pe ambele maluri ale Nistrului

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Clinica Juridică Universitară anunță concurs de selectare a participanților pentru  școala de vară de formare a tinerilor juriști, în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor comunitare juridice pe ambele maluri ale Nistrului”, implementat de Clinica Juridică Universitară, în colaborare cu Centrul pentru Inițiative Juridice din orașul Tiraspol (Центр Прововых Иницыатив), cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA.

Scopul prezentei școli de vară este sporirea cunoştinţelor studenților de la facultățile de drept din mun. Bălți a Universității de Stat „A. Russo” și a studenților din Transnistria în dezvoltarea abilităţilor practice și profesionale în calitate de tineri juriști. 

De ce să aplici?

  • Ca să afli cât mai multe despre sistemul de instruire practică juridică în cadrul facultăților de drept;
  • Să cunoști în detalii oportunitățile de voluntariat și beneficiile acestuia pentru dezvoltare profesională;
  • Să interacționezi cu specialiști în domeniul jurisprudenței de pe ambele maluri ale Nistrului;
  • Să faci schimb de cunoștințe cu semenii tăi din ambele regiuni;

Condiții speciale pentru candidați:

  1. Student al Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat „A. Russo” din mun. Bălți și/sau a Facultății de Drept a studenților de la Facultățile de Drept din Transnistria;
  2. Student în anii I-III al Facultăților de Drept din Universitățile țintă;
  3. Student cu inițiativa de a activa în cadrul Clinicilor Juridice din Universitățile de Stat din orașul Tiraspol și mun. Bălți

În calitate de formatori vor fi invitaţi experţi naţionali şi practicieni în domeniul educației și predării metodelor interactive privind formarea abilităților profesionale.

Vor fi selectați 20 de studenți din cadrul facultăților de drept de la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și de la Facultățile de Drept din Transnistria, care vor urma un curs intensiv de formare a abilităților practice în domeniul activității clinice juridice.

Perioada: Școala de vară va fi organizată în perioada 18-20 iulie 2018.

Locația: Vadul lui Vodă. Mai multe detalii despre locație vor primi persoanele selectate.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că școala de vară va fi desfășurată în limba rusă.

Invităm studenții, care doresc să aplice la școala de vară, să expedieze următoarele documente la adresa: clinicabalti@gmail.com  sau la mihaelasalari27@gmail.com cu mențiunea „Școala de vară”:

  1. CV-ul.
  2. Certificatele de participare care confirmă activitatea extracurriculară din anul de studii 2017 – 2018 (dacă este cazul).

Data limită de aplicare este de 10 iulie curent

!Cheltuielile de cazare și transport sunt suportate de către organizator.

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0231 52 476;

Persoana de contact - Șalari Mihaela

Aşteptăm aplicaţiile Dvs. la adresa de e-mail clinicabalti@gmail.com sau la mihaelasalari27@gmail.com până în data de 10 iulie 2018!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.