hackathon

Cursul de formare Nutriție și educație nutrițională

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE, are deosebita plăcere de a Vă invita să participați la Cursul de formare Nutriție și educație nutrițională, organizat în cadrul proiectului „Echipa destinată formării unei generații sănătoase!”, implementat cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de Granturi 2018 pentru organizațiile de tineret

Cursul de formare Nutriție și educație nutrițională are menirea să ofere suport în cunoașterea profundă a metodelor de prevenire a bolilor legate de dietă, subnutriție și deficiențele nutriționale și elaborarea acțiunilor concrete în scopul educării unei generații sănătoase.

Evenimentul va avea loc în incinta bazei de odihnă ”Dacia Marin”, Vadul lui Vodă, str. Balneară 5 A.

Perioada: 17-21 septembrie 2018.

Toate cheltuielile sunt acoperite în cadrul proiectului „Echipa destinată formării unei generații sănătoase!”, implementat cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de Granturi 2018 pentru organizațiile de tineret.

Vă rugăm să vă confirmați participarea pînă pe data de 16.09.2018 prin:

 telefon: +373 79719740 sau

 e-mail laprinsan@hotmail.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.