IDIS "Viitorul" anunță lansarea raportului "Achizițiile publice în R.Moldova – probleme, reglementări noi și reforme așteptate”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

IDIS "Viitorul" anunță lansarea raportului "Achizițiile publice în R.Moldova – probleme, reglementări noi și reforme așteptate”

Evenimentul va avea loc vineri, 17 iunie, începând cu ora 10:00, la sediul Institutului pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, et. 2, str. Iacob Hâncu 10/1.

Autorii acestui raport, Viorel Chivriga și Diana Enachi, descriu principalele evoluții legislative și normative din domeniul achizițiilor publice în Republica Moldova, examinând în mod specific subiectul accesul la informațiile despre achizițiile publice, deficiențele și remediile existente, venind cu o serie de recomandări privitoare la crearea unui sistem transparent și durabil de achiziții publice în țara noastră.

La eveniment sunt invitați reprezentanții ai autorităților publice centrale, agenții regionale de dezvoltare, consilii raionale, precum și alte organizații implicate în monitorizarea domeniului achiziții publice și partnerii de dezvoltare.

Lansarea raportului are loc în cadrul unui proiect susținut de Fundația Est-Europeană, intitulat ”Evaluare de politici și monitorizare de rezultate în scopul apropierii efective a Republicii Moldova de standarde europene democratice”, realizat în comun de către IDIS „Viitorul”, CALM și Promo-LEX, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Pentru detalii, puteți contacta Coordonatorul Relații Publice al IDIS ”Viitorul”, Victor Ursu, la numărul de telefon 0 22 22 18 44 sau la adresa de e-mail ursu.victoor@gmail.com

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.