hackathon

AO ”AVE Copiii” angajează Animator Socio-Educativ

 AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii” angajează ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV în Centrul de zi ”Divertis”.

DOMENII: Servicii pentru copii vulnerabili, inclusiv copiii străzii, animație socio-educativă.

POZIȚIE: part time – 0,5, începând cu 02.01.2019

Ce căutăm?
Persoane carismatice, energice și copilăroase care le place să lucreze cu copiii, care au răbdarea de a asculta toate poveștile lor reale sau inventate și care se adapteze după nevoile copiilor, nu a sistemului, persoane care pot fi pentru copii atât prieteni cât și psihologi.

OBIECTIVELE POSTULUI:

Sub supravegherea Coordonatorului Centrului de zi animatorul socio-educativ este responsabil de:

 • Organizarea şi animarea în Centrul de zi în consultare cu beneficiarii a activităţilor de timp liber (sportive, culturale, turistice, jocuri de societate etc.) și cu caracter deschis (ateliere creative, de expresie, dansuri, expoziţii, etc.)

RESPONSABILITĂȚI:

 • Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 15 – 20 de copii concomitent, inclusiv adolescenți în dificultate, ținând cont de propunerile şi preferinţele personale ale beneficiarilor;
 • Elaborează planuri lunare de activități și evaluează realizarea acestora, rapoarte sau note informative despre activitățile implementate sau beneficiarii activităților și altele necesare activității eficiente a Centrului;
 • Organizează diverse activităţi de grup (sportive, culturale, turistice, jocuri de societate, strategice, tranzacție, de dezvoltare a atenției, memoriei, logicii, etc.), stimulând libera exprimare, contribuind la educarea spiritului de echipă și dezvoltând comunicarea asertivă și alte abilități de viață;
 • Descoperă şi cultivă aptitudinile individuale ale beneficiarilor etc.;
 • Organizează expoziţii cu produsele realizate, concursuri cu implicarea părinților și altor copii, etc.;
 • Informează pro-activ copii și părinți despre facilitățile Centrului de zi și facilitează participarea acestora la activități;
 • Observă comportamentul și preferințele adolescenților în timpul activităților pentru a le propune activități pe interesul acestora;
 • Ajută adolescenții să-şi pregătească temele pentru acasă;
 • Evaluează lunar și transmite Coordonatorului Centrului de zi, necesarul de materiale pentru desfăşurarea activităţilor;
 • Participă la ședințele echipei Centrului de zi, evenimentele de instruire ale acesteia și altele relative Postului și obiectivele Asociației.

DATA ÎNCEPERII ACTIVITĂȚII: IANUARIE 2019

STUDII:

Obligatoriu:    Studii superioare în domeniul pedagogiei sau psihologiei, pedagogiei sociale.

Instruiri în domeniul animației și lucru cu copii, inclusiv adolescenții.

Cunoștințe: Cunoștințe avansate de lucru cu copii și tineri în dificultate.

Limbi vorbite: Română și rusă obligatoriu; engleza sau franceza vor constitui un avantaj.

Abilități: Planificare și evaluare de activități, organizare, comunicare eficientă, utilizare a calculatorului.

Atitudini: Toleranță, receptivitate, deschidere, responsabilitate.

EXPERIENȚĂ:

 • Minimum 1 an în domeniul animației și/ sau lucrului cu copii, inclusiv adolescenți în dificultate.

CONDIŢII: CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ CU PERIOADĂ DETERMINATĂ; LUCRU ÎN SCHIMBURI, DE LUNI PÎNĂ DUMINICĂ, ÎNTRE 14.00 ȘI 17.00.

CERINȚE DE APLICARE:

Data limită pentru depunerea dosarului - 18 decembrie 2018, ora 18:00.

Dosarul: CV completat în format Europass http://europass.cedefop.europa.eu și scrisoarea de motivare unde veți răspunde la întrebarea ”Cum văd eu o zi cu copii” aici veți descrie cu ce începeți activitatea cum decurge și cu ce încheiați.

Documentele de mai sus vor fi transmise la adresa electronică office@avecopiii.md cu indicare la Tematica mesajului ”Concurs de post – ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV”.

Atenție!!!

Transmiterea dosarelor reprezintă acordul automat al persoanei pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Postul este subiect al Politicii de Protecție a Copilului a AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii”. Documentul poate fi accesat la http://avecopiii.md/documente-oficiale/politica-de-protectie-a-copilului/. Transmiterea dosarului reprezintă semnarea automată a Declarației pe propria responsabilitate din Politica de Protecție a Copilului.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la: 0 22 23 72 59, 069122106 persoana de contact – Rodica Țurcanu.

Doar persoanele dosarele cărora vor fi preselectate pentru interviu, vor fi contactate.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.