Keystone Moldova angajează un consultant/consultantă pentru realizarea studiului de impact

Ajută-ne să distribuim acest articol:

A.O. Keystone Moldova cu suportul UE anunță concurs de selectare a unui consultant pentru realizarea studiului de impact privind calitatea serviciilor prestate de către specialiștii din cadrul Echipelor mobile şi Centrului de zi, precum și stabilirea direcțiilor strategice privind dezvoltarea serviciilor sociale adresate persoanelor cu dizabilități în 5 regiuni de pe ambele maluri ale Nistrului.

 

Cerințele față de candidaţi și detaliile despre concurs sunt oferite în termenii de referință, disponibili AICI.

Procedura de aplicare:

Persoanele interesate trebuie să depună/prezinte următoarele documente/informaţii în vederea demonstrării gradului/nivelului de calificare al acestora:

  • CV-ul cu specificarea domeniului/domeniilor de expertiză;
  • Lista lucrărilor de cercetare/articolelor publicate (inclusiv link-urile unde pot fi accesate).

Dosarele vor fi expediate la adresa de e-mail: khsima@keystonehumanservices.org  (cu mențiunea „Consultant studiu de impact”).

 

Termen-limită de prezentare a dosarelor: 7 decembrie 2018, or.17.00.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să luați legătura cu Marcela Dilion-Strechie, manager de proiect, Keystone Moldova, tel: +373 68680447, mstrechie@keystonehumanservices.org 

Această activitate este realizată în cadrul Proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi pentru susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale Nistrului” implementat de Keystone Moldova, în parteneriat cu Alianţa Organizaţiilor pentru Persoanele cu Dizabilităţi din Republica Moldova şi Centrul de Reabilitare şi Consultanță „OSORC” din or. Tiraspol.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.