hackathon

Y-PEER angajează asistent de program

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Y-PEER Moldova, AO Rețeaua de Tineri Educatori ”DE LA EGAL LA EGAL” este o rețea de tineri educatori, care organizează activități de informare, educare și comunicare pentru tineri. Scopul educatorilor de la egal la egal este de a dezvolta tinerilor cunoștințe, atitudini și deprinderi utile de viață pentru a-și proteja sănătatea cu toată responsabilitatea. Y-PEER activează în peste 30 de localități ale țării cu tinerii și pentru tinerii de vârsta 13-24 ani. Mai multe informații despre rețea le găsiți pe www.ypeer.md și pagina de Facebook Y-PEER Moldova.

Asistentul de program va fi responsabil să asigure asistență în implementarea și managementul programelor, sub supravegherea coordonatorilor de programe. Asistentul va asigura suport logistic și de secretariat, inclusiv evidența corespondenței, planificarea și organizarea instruirilor, activităților și vizitelor de monitorizare în teritoriu. Poziția include, atât lucru în oficiu, cât și călătorii prin țară, cu program flexibil. Durata contractului inițial este de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.


Responsabilități de bază:
• Evidența, prelucrarea și sortarea corespondenței oficiale.
• Pregătirea materialelor informative și de lucru pentru grupul de traineri și lideri regionali.
• Gestionarea agendei de lucru de la activități, programarea și suportul administrativ în organizarea activităților (pregătirea listelor de prezență, listelor pentru rambursarea banilor de drum, confirmărilor, rapoartelor etc).
• Asistență logistică în organizarea instruirilor, ședințelor de lucru a rețelei, vizitelor de monitorizare, sesiunilor de informare în școli și tabere de vară și alte activități.

Cerințe față de candidații eligibili:
• Studii medii de specialitate, inclusiv student la facultate;
• Experiență în lucrul administrativ;
• Cunoașterea limbii române scris și vorbit, cunoașterea limbii engleze este un avantaj;
• Capacitate de auto-organizare;
• Competențe de utilizare a calculatorului.


Persoanele interesate vor expedia CV-ul şi o scrisoare de motivare (titlul documentelor conform modelului: Nume_Prenume_CV, Nume_Prenume_SM) la adresa de e-mail ypeerangajari@gmail.com cu subiectul “Asistent de program”, pînă la 12 august 2018. Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.