hackathon

Concurs de angajare a Coordonatorului (Coordonatoarei) platformei online www.MediaForum.md

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociaţia Presei Independente (API), în calitate de organizaţie care asigură Secretariatul Consiliului de Presă din Republica Moldova, anunţă un concurs de angajare a Coordonatorului (Coordonatoarei) platformei online www.MediaForum.md

 Informaţie de context

Consiliul de Presă din Republica Moldova este o structură naţională de autoreglementare jurnalistică care promovează jurnalismul de calitate şi examinează plângerile care vizează activitatea profesională a jurnaliştilor şi a instituţiilor mass-media, în baza Codului deontologic al jurnalistului din Republica Moldova. În cadrul unui proiect finanţat de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova, Secretariatul Consiliului de Presă dezvoltă platforma online www.MediaForum.md, prin intermediul căreia are loc dezbaterea problemelor de care se ciocnesc profesioniştii media, comunicarea, schimbul de idei, opinii şi experienţă între jurnalişti, studenţii la facultăţile de jurnalism, consumatorii de produse mediatice.

 Coordonatorul (Coordonatoarea) platformei online www.MediaForum.md va implementa conceptul editorial şi va coordona activităţile proiectului de dezvoltare a platformei, inclusiv: va sugera teme pentru dezbateri şi va identifica moderatori şi experţi pentru dezbateri, webinare şi consultaţii online; va pregăti textele necesare pentru actualizarea platformei online; va îndeplini alte obligaţiuni specifice muncii de redactor al unei pagini web.

Termenii de referinţă pentru funcţia de Coordonator (Coordonatoare) a platformei online www.MediaForum.md pot fi consultaţi AICI

 Persoanele interesate vor trimite până la 30 iulie, ora 18:00, un Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie la adresa electronică: pmacovei@api.md, în atenţia lui Petru Macovei, Director executiv API, Secretarul Consiliului de Presă.

Relaţii la telefonul: (022) 220996.

Notă: Doar persoanele pre-selectate vor fi invitate la interviu.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.