Cerintele de bază

Persoana in aceasta functie va descarca/incarca stocurile de rechizite de birou, mobila si echipament, depozitindu-le si incarcindu-le pe palete.  Va aranja stocurile in spatiul corespunzator al depozitului utilizind elevatoare, carucioare si alt echipament de incarcare/descarcare.  Va indeplini cererile de eliberare/stocare a articolelor de depozit in conformitate cu instructiunile stabilite. Va ajuta la verificarea spatiilor de depozitare pentru a asigura stocarea corecta a articolelor in spatiul corespunzator al depozitului cu respectarea masurilor de securitate si regulilor antiincendiare. Va pastra curatenia in depozit. Va acorda asistenta in procesul de inventariere.

Calificarile  necesare

  1. Diploma de studii medii generale este obligatorie.
  2. Minimum sase luni de experienta de lucru la un depozit sau experienta de lucru combinata de lucrator de depozit si muncitor necalificat.
  3. Nivelul 2 (cunostinte limitate) de cunoastere a limbii engleze este obligatoriu. Nivelul de cunoastere a limbii engleze va fi testat. Nivelul 3 (cunostinte bune de lucru) a limbilor romana si rusa este obligatoriu. (Nota: nivelul de cunoastere a limbilor sus-mentionate, trebuie sa fie indicat in formularul de aplicare si in résumé).
  4. Persoana trebuie sa invete locul de amplasare a diferitor tipuri de articole din stoc si sa invete sa recunoasca obiectele la vedere si in baza descrierilor verbale.
  5. Trebuie sa fie capabil sa indeplineasca lucrari fizice de o complexitate moderata, precum si sa ridice uneori obiecte grele.

 Pentru mai multa informatie accesati acest link


Ajută-ne să distribuim acest articol: