Lansarea proiectului „Echipa destinată formării unei generații sănătoase!”Denumirea proiectului: Echipa destinată formării unei generații sănătoase!

Descrierea proiectului: 37 de membri ai Centrelor de Resurse pentru Tineret din Republica Moldova vor beneficia de seminare de instruire privind nutriția și alimentația echilibrată în cadrul proiectului Echipa destinată formării unei generații sănătoase!” implementat cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de Granturi 2018 pentru organizațiile de tineret. În rezultatul seminarelor, membrii Centrelor de Resurse pentru Tineret vor obține Certificate de competență în domeniul instruirii în nutriție și alimentație echilibrată aprobate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării care le vor permite să transfere cunoștințele lor tinerilor din Republica Moldova.

Activitățile preconizate:

  1. Conferința de lansare a proiectului (23 iunie 2018)
  2. Seminarele de instruire a 37 de formatori din cadrul Centrelor de Resurse pentru Tineret (septembrie 2018, 5 zile; vor fi asigurate cazarea, alimentația, rambursarea cheltuielilor pentru transport)
  3. Organizarea flashmob-ului cu implicarea tinerilor din teritoriu în scopul promovării obiceiurilor alientare sănătoase
  4. Conferința de prezentare a rezultatelor finale ale proiectului (noiembrie 2018)

Despre organizație: 

A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE este constituită în scopul protejării stării de sănătate fizică, psihică, socială şi morală a populaţiei din Republica Moldova prin prevenirea bolilor legate de dietă, subnutriţie, deficienţele nutriţionale şi inactivitate fizică şi promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase şi de practicare regulată a activităţii fizice. Direcțiile de acțiune se bazează pe informare, educare, asistenţă şi consiliere în domeniul nutriţiei şi activităţii fizice.

 

 Proiectul „Echipa destinată formării unei generații sănătoase!” este implementat de A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în cadrul Programului de Granturi 2018 pentru organizațiile de tineret.