Impresiile beneficiarilor Turneului Amical Sportiv desfășurat de echipa Principii Sănătoase



5B5A3363 1

 

“Participarea la Turneul Amical Sportiv „Acceptăm diferențele și cultivăm diversitatea prin sport” a fost o experiență extraordinară, plină de energie și entuziasm! Fiecare echipă și-a demonstrat abilitățile nu doar în joc, ci și în susținerea colegilor. De asemenea, organizarea evenimentului a fost impecabilă, asigurând o experiență pozitivă și memorabilă pentru toți participanții. Mai mult decât o competiție sportivă, turneul a fost o lecție despre acceptare, incluziune și importanța mișcării pentru o viață sănătoasă. Cu siguranță, aceste momente de colaborare ne vor rămâne în memorie și ne motivează să continuăm pe drumul sportului și al sănătății.”

Crudu Anastasia, Director Adjunct pentru Educație IP Gim. Pașcani

 

 “Impresiile au fost cu adevărat memorabile. A fost o adevărată explozie de energie. Antrenorii erau energici și ne-au încurajat tot timpul, ceea ce ne-a motivat să ne străduim să dăm tot ce avem mai bun. A fost o experiență care mi-a dat un impuls să continui să fac alegeri mai sănătoase.”

Capațină Tatiana, învățătoare clasele primare

 

“Mi-a plăcut la acest turneu deoarece a fost foarte distractiv și am promovat modul sănătos da viață. Toți organizatorii au fost drăguți cu noi și voi avea amintiri plăcute de la acest eveniment.”

Daria, clasa a VIII-a

 

“A fost un turneu distractiv. Toți copiii erau veseli. Atmosfera era plină de energie. Toată lumea era entuziasmată.”

                                                                                                                                                Sofia, clasa a IV-a

 

“Mi-a plăcut foarte mult să particip la turneu! A fost super să joc împreună cu colegii mei și să ne încurajăm unul pe altul. Ne-am distrat și am învățat că nu contează cine câștigă, ci să ne simțim bine și să fim respectuoși.”

Anișoara, clasa a III-a

“A fost o experiență interesantă cu jocuri și exerciții fizice. Mi-a plăcut extrem de mult. Prezentatorii și personalul de acolo au fost foarte politicoși.”

                                                                                                                                                                                                    Natalia, clasa a VIII-a

 

---------------

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Creștem o generație inclusivă și activă” implementat de AO PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul financiar al Compania Naţională de Asigurări în Medicină.