TINERII DIN HINCESTI INVATA ABC-UL ELECTORALIn ajunul alegerilor din 3 iunie 2007 Asociatia Obsteasca Consiliul Municipal al Copiilor si Tineretului din or. Hincesti, a editat si diseminat 6000 de pliante "ABC-ul electoral". Aceasta publicatie include informatii despre alegeri, procedura de vot, drepturile electorale si a fost elaborata in cadrul proiectului "Invata sa te implici", finantat de Ambasada SUA in R. Moldova.

Pliantul a fost creat in baza experientei acumulate de catre staff-ul proiectului in cadrul activitatilor anterioare, astfel incit raspunde cu exactitate necesitatilor informationale ale tinerilor alegatori din orasul Hincesti. Acesta aduce la cunostinta tinerilor care sunt atributiile unui primar si ii indeamna sa isi exprime opinia politica in cadrul alegerilor locale.

Pliantele sunt distribuite in scoli, licee, colegii si in cadrul atelierelor organizate de catre tinerii instructori. O alta parte de pliante va fi diseminata tinerilor in cadrul seratei "Sa imitam alegerile".