Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 4395

Împrejurimile din Slobozia devin o atracţie pentru turismLocuitorii oraşului Slobozia au reuşit să renască tradiţiile turismului local implementând un proiect de îmbunătăţire a condiţiilor Centrului Turistic de Tineret. Prin intermediul programului CPP cetăţenii au implementat un grant USAID în valoare de 28.448 USD şi alţi 6.958 USD ca şi contribuţie a comunităţii sub formă de bani, muncă fizică, consultaţie tehnică etc. Resursele financiare şi eforturile locuitorilor implicaţi în proiect au făcut posibilă schimbarea ferestrelor, uşilor, efectuarea lucrărilor de reparaţie interne, instalarea gardului în jurul centrului turistic, procurarea de mobilier şi albituri.

Inaugurarea Centrului Turistic de Tineret din oraşul Slobozia va avea loc pe 21 decembrie 2010, la ora 12:00, în incinta instituţiei.

Acesta este al 311-lea proiect CPP, şi al 28-lea proiect finalizat în regiunea Transnistreană.

Programul de Dezvoltare Participativă a Comunităţilor din Moldova (CPP) este finanţat de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi administrat de Consiliul pentru Cercetări şi Schimburi Internaţionale (IREX).