1 octombrie- Ziua Internationala a Persoanelor in Etate la Asociatia pentru Educatie €žNeoumanist€



1.jpgCu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor in Etate, Asociatia pentru Educatie "Neoumanist" din or. Straseni, cu sediul in Centrul de zi pentru persoanele in etate "Rasarit" din str. I.Creanga, 31 a organizat miercuri, 1 octombrie 2008, ora 10.00 un concert dedicat bunicilor si bunicutelor.

Centrul de zi pentru persoanele in etate "Rasarit", centrul de plasament permanent al persoanelor in etate „Spectru" si toti batrinii din Straseni au fost felicitati de oaspetii de onoare in persoana primarului or. Straseni- Constantin Priguza si vice primarului raionului Straseni- Gheorghe Caraman.

Colaborarea cu autoritatile publice locale este o prioritate a Asociatiei Neoumanist si prezenta APL-ului la sarbatoarea batrinilor reprezinta preocuparea lor de persoanele din etate din or. Straseni. Beneficiarii proiectelor Rasarit si Spectru au fost placuti suprinsi de aceasta grija si multumiti de vorbele calde si atentia oferita. Motto-ul sarbatoarei bunicilor si bunicutelor a fost cuvintul celei mai vechi scriere de pe pamint si anume  „Sa te scoli inantea perilor albi si sa-l cinstesti pe batrin". Astfel pe linga vorbele calde, cu recitaluri de cintece si poezii bunicii si bunicutele noastre au fost felicitati de ansamblul gradinitei N3 „Ghiocel" condus de Tatiana Strasaneanu si Eugenia Popa, si de ansamblul liceului Onisifor Ghibu „Gingasie" condus de Dumitru Nirca.

Un prieten fidel al Centrului de zi pentru batrini „Rasarit" si Centrului de plasament permanent al persoanelor in etate „Spectru" este Valeriu Croitor, unul din putinii sponsori locali, care nu uita niciodata de beneficiarii centrelor, aducindu-le dulciuri si diverse donatii de sarbatori. Invitatii, bunicii, nepotii si toti cei care au fost alaturi de batrinii nostri au dansat hora moldoveneasca, au cintat si au luat din intelepciunea, echilibru si tinuta morala a bunicilor si bunicutelor.

Finalul sarbatorii a fost incununat de torta de sarbatoare oferita de administratia Asociatiei Neoumanist cu doleantele de sanatate, batrinete fara tristete si prosperitate in toate!.   

Pers. de contact: Andriana Dilan, PR managerNumarul de telefon (0237) 28003