Rezultate Concurs „Cea mai curată curte din municipiul Cahul!”



 

UE // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

În data de 21.06.2021 s-a încheiat Concursul „CEA MAI CURATĂ CURTE DIN MUNICIPIUL CAHUL!” .

Toate curțile care au participat la concurs au fost amenajate impecabil, au fost vopsite elementele de joacă pentru copii, bănci; s-au plantat flori, au fost evacuate deșeuri, pavate trotuare, amenajate parcări etc.

Comisia de evaluare a examinat minuțios materialele înaintate de participanții la concurs și în baza acestora, au desemnat primii trei câștigători ai concursului:

🥇Locul I (premiu10 000 lei)- curtea de pe str. M. Viteazul 41

🥈Locul II (premiu 8 000 lei)- curtea de pe str. M. Viteazul 2

🥉Locul III (premiu 5 000 lei)- curtea de pe str. A. Mateevici 20/4

🏅Mențiune- curtea de pe str. C. Negruzzi 127, 125

Stimularea se va acorda sub formă de contribuție în amenajarea curților prin: utilaj pentru terenul de joacă a copiilor, inventar sportiv, bănci pentru odihnă, urne pentru gunoi, etc.

Felicităm toți participanții la concurs și le urăm succes în amenajarea și păstrarea curților la fel de frumoase!

Concursul este organizat de AO Perspectiva, în cadrul proiectului „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”, cu suportul financiar al Uniunii Europene, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

Locul ILocul IILocul IIIlocul Mentiune

Articol adaugat de: AO Perspectiva
Alte articole de la acest autor: