frule

Vezi toate articolele din rubrica Responsabilitate Socială Corporativă ℹ️

"Moldova. La răscruce" - lansare de studiu la Bucureşti

"Moldova. La răscruce", studiul lansat de Fundația Soros România în 2 octombrie 2009, analizează situația politică și a peisajului mass-media, oferind o perspectivă coerentă și detaliată a stării democrației în Republica Moldova la mijlocul anului 2009, înainte de repetarea alegerilor, dar și a relațiilor cu Uniunea Europeană și cu România.

Studiul, realizat în august 2009 în urma unui program de documentare, descrie deteriorarea vieții publice în Republica Moldova. Asaltul Partidului Comuniștilor asupra pluralismului politic, dar și omniprezența controlului politic în justiție sau economie sau reprimarea formelor de opoziție la partidul-stat PCRM, constituie câteva din formele de încălcare a normelor democratice prezentate în lucrare.

Studiul "Moldova. La răscruce" a fost realizat în cadrul programului „Bridging Moldova” al Fundației Soros România și îi are drept autori pe Ioana Avădani, Director Executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent,  Ștefan Cândea, Director Adjunct al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație, Marian Chiriac, Director Executiv al Balkan Investigative Reporting Network, România,  Cristian Ghinea, Director al Centrului Român de Politici Europene și Sergiu Panainte, Coordonator de programe la Fundația Soros România.

Studiul a fost lansat în cadrul unui eveniment la care au participat personalități ale societății civile din Republica Moldova – membri ai Senatului Fundației Soros Moldova, ai Fundației Soros România, reprezentanți ai ambasadelor, ai autorităților centrale din România, organizațiilor non-guvernamentale și mass-media.



Pro Bono Banner Placement

Autentificare/Creare cont

Folosiți câmpurile de mai jos pentru a vă loga într-un cont existent.

Folosiți butoanele sociale pentru a vă loga într-un cont existent sau pentru a deschide un cont nou. Pentru a crea un cont nou fără rețele sociale folosiți linkul de aici

Am uitat Login-ul | Am uitat parola