ÃŽn Transnistria va fi inaugurata o expozitie de fotografie dedicata solidaritatii sociale



Centrul „Pro Comunitate” in parteneriat cu Asociatia Culturala a Bulgarilor „Rodoliubet” va desfasura in perioada 16-26 decembrie, in incinta ONG-lui „Aicumena” din Tighina/Bender expozitia de fotografie „Solidaritatea sociala in viziunea tinerilor” in regiunea transnistreana, informeaza Agentia DECA-press.

Expozitia de fotografie „Solidaritatea sociala in viziunea tinerilor” se desfasoara in cadrul proiectului „Promovarea tolerantei si culturii prin intermediul fotografiei”, sustinut financiar de Fundatia Soros-Moldova si Agentia Suedeza pentru Dezvoltare Internationala (SIDA).

Scopul proiectului consta in diminuarea gradului de intoleranta si stigmatizare sociala dintre tinerii din Transnistria si Moldova prin promovarea culturii.

Proiectul urmareste consolidarea unui cadru de dialog si interactiune culturala intre tinerii din Moldova si Transnistria, depolitizarea conflictului transnistrean si crearea unei atmosfere de colaborare, crearea unui pod de solidaritate culturala si cresterea dorintei tinerilor de pe ambele parti ale Nistrului de a se cunoaste si sustine reciproc.

DECA-press