S-a dat Start cursurilor de antreprenoriat la Academia Ideilor de Afaceri



 

Luni, 19 mai, a început Programul de Cursuri de Antrepenoriat organizat de Academia Ideilor de Afaceri, care aduce în prim plan 7 cursuri interactive pe tematică economică și de business. Acestea au avut loc în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova.

Prima zi de cursuri a început cu Mihai Bologan, expert în previziune economică, care a oferit un workshop eficient despre cum corect să faci o prognoză pentru afacerea ta, astfel ca ea să-ți aducă maxim de rezultate. Cursul durează 4 zile, astfel că urmează încă 3 zile de discuții și activități practice.

Paralel cu Previziunea Economică, alte 4 zile vor cuprinde cursul de Agrobusiness în Moldova, susținut de Evghenii Șvaciko, expert din Ucraina și cu o experiență bogată în domeniu agricol. Cursul este dedicat celor care doresc să își deschidă sau să își îmbnătățească afacerea din domeniul agricol.

Urmează încă 27 de zile de cursuri interactive, cu încă 100 de ore de workshop și networking productiv. Reamintim că Programul de Cursuri de Antreprenoriat este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul economic și de business, care îți oferă cursuri practice pentru tine și afacerea ta.

Cursurile vor avea loc până pe 3 iulie și vor adduce în prim plan lectori precum Vitalie Eșanu, Alexandru Zgardan, Alexandru Savva sau Victor Burunsus sau Ianuș Erhan. Acum ai și tu ocazia să participi la unul din cursurile date.

Înregistrează-te pe www.tinyurl.com/mdmaster și profită de ofertă! Vezi agenda cursurilor pe http://master.institutulidea.org/.

Împreună pentru o economie eficientă!