Lilian Florea, Director „Acord Travel”- gazda Serii cu Antreprenori organizată de JCI



Directorul companiei „Acord Travel”, D-nul Lilian Florea, printre primii care a început activitatea programului Work&Travel în Republica Moldova, pe data de 20 iunie 2012, a avut o întâlnire cu tinerii antreprenori în cadrul proiectului „Serile cu Antreprenori” organizat de cea mai mare organizație de tineri antreprenori JCI (Junior Chamber International).

În cadrul acestei întruniri  tinerii antreprenori au aflat despre cum e cum e să faci business din calatorii. Timp de câteva ore membrii JCI Chișinău au avut posibilitatea de a discuta și acorda întrebări, antreprenorului Lilian Florea, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul programelor de schimb cultural, cu cei mai mulţi participanţi la programele de Work and Travel și  cu cei mai puternici sponsori şi angajatori din SUA.

Ideea fondării companiei îi aparține în totalitate D-lui Lilian Florea, care împreuna cu partenerul si prietenul său din Marea Britanie, au reușit să formeze o echipă și să dezvolte o afacere, ce reuseste să aducă venit.

„Succesul unei colaborări reușite cu partenerii de peste hotare se bazează, în primul rând, pe încredere reciprocă și transparență în toate acțiunile întreprinse”, a menționat D-nul Lilian Florea, gazda acestei seri, directorul companiei „Acord Travel”.

„Serile cu Antreprenori” este un proiect desfășurat în exclusivitate de către JCI Moldova pentru tinerii antreprenori- membri ai organizației. Scopul proiectului este de a crea oportunități pentru membrii JCI de a comunica cu antreprenori de succes din Republica Moldova și nu numai.

JCI reprezintă o organizaţie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International și are ca scop implicarea activă a tinerilor în viața economică, politică și socială a comunităţiilor, ajutând tinerii să creeze schimbări pozitive.