Noi, tinerii, schimbăm lumea!



Logo_CNTMConsiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) felicită tinerii din Republica Moldova şi din întreaga lume cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, sărbătorită anual la data de 12 august.

La consemnarea celei de-a 25-a aniversări de la primul An Internaţional al Tineretului, Organizatia Naţiunilor Unite vine cu un nou slogan menit să mobilizeze spiritul tineretului – „Schimbă lumea ta”.

CNTM are toată încredrea în curajul, voinţa şi inspiraţia care-i caracterizează pe tinerii din Republica Moldova. Aşadar, vă îndemnăm să vă alăturaţi efortului internaţional de susţinere a tinerilor, deoarece  de noi depinde cum va arăta lumea de mîine.

Prieteni, CNTM încurajează implicarea voastră în dezvoltarea activităţilor de tineret la toate nivelele – local, naţional şi internaţional pentru a oferi cadrul de schimbare a lumii în care trăieşte fiecare tânăr. Ne stă în puteri şi este dreptul nostru de a contribui la remodelarea mediului în care activăm spre a-i conferi forma şi valoarea pe care ne-o dorim – cea de progres şi dezvoltare a oportunităţilor egale.

Sub sloganul ONU „Schimbă lumea ta”, credem cu adevărat că „Noi, tinerii, CoNTăM!”

Consilul Naţional al Tineretului din Moldova.