Acum puteti vota pentru cea mai buna initiativa locala

Distribuie prietenilor:


Portalul NGOmap.eu, a lansat cea de-a doua etapă a concursului iniţiativelor locale din statele Partneriatului Estic. Începînd cu azi, vizitatorii site-ului pot vota pentru iniţiativa pe care o consideră necesară comunităţii. Votarea se efectuează prin intermediul butoanelor "Like" al reţelelor de socializare Facebook şi Vkontakte. Cîştigătorea concursului va fi acea iniţiativă care va aduna cele mai multe clicuri pe butonul "Like".

În fiecare stat din cadrul Parteneriatului Estic va exista cîte un cîştigător, aceaştea vor beneficia de o vizită de studiu în Polonia unde vor primi suportul unei echipe de experţi. De asemenea cîştigătorii vor avea parte şi de un mic training care îi va ajuta să implementeze iniţiativa lor.

Concursul "Cea mai bună iniţiativă din cadrul Parteneriatului Estic" este desfăşurat de Fundaţia pentru o Europă Comună, cu susţinerea Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Cehe şi Ministerul Afacerilor Externe a Republicii Polonia.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet