În atenţia mass-media!



Asociaţia Keystone Human Services International Moldova (KHSIMA) vă invită conferinţa de lansare a proiectului „Community for all - Moldova - Bridge funding during the global economic crisis”, susţinut financiar de Fundaţia Soros-Moldova din cadrul „Fondului de Urgenţă” creat de George Soros.

Proiectul, în valoare de $2,419,900, are drept scop de a susţine dezvoltarea serviciilor comunitare de asistenţă socială pentru a asigura incluziunea în familii şi comunitate a copiilor dezinstituţionalizaţi din Casa internat pentru copii cu deficienţe mintale (băieţi) din or. Orhei, precum şi a preveni cazurile noi de instituţionalizare.

Conferinţa de lansare a proiectului se va desfăşura pe data de 1 februarie 2011, cu începere de la ora 10:00, în incinta Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei (str. V. Alecsandri 1), etajul IV, sala de şedinţe.

Proiectul este implementat în cadrul Programului “Comunitate Incluzivă –Moldova”, implementat de KHSIMA în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familieişi Fundaţia Soros-Moldova, cu sprijinul Open Society Mental Health Initiative.

 

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Natalia Răileanu, specialist media
Tel/fax: (+373 22) 92-91-98, 23-33-22
Mob: (+373) 60002898
Skype: natalia.raileanu