Apel la candidaturi Lideri pentru Justiţie MD (ediția I, 2017) | Data limită: 30 octombrie

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Vrei să contribui la schimbare? Vrei să devii lider în sistemul de justiție?

Vrei să fii parte dintr-o rețea puternică de tineri motivați?

Apelul la candidaturi pentru prima ediție a programului Lideri pentru JustiţieMD este acum deschis! Vor fi selectați cei mai buni 20 de tineri juriști care demonstrează potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

Programul se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională, indiferent de profesia juridică exercitată, masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Lideri pentru JustiţieMD presupune cinci sesiuni de training în Republica Moldova și România, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unor proiecte de grup și o vizitã de studiu la București.

Dosarul de candidatură în limba româna trebuie să conțină un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim 2 pagini în care este prezintată o viziune de schimbare pentru sistemul de justiţie din Republica Moldova.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 30 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile de participare în program vor fi acoperite de organizatori.

Pentru mai multe detalii accesați www.ink.org.ro/leadership sau vizitați pagina de Facebook www.facebook.com/LideripentruJustitieMD.

Contact în Republica Moldova: Olesea Garbuz, CRPE - R.Moldova, olesea.garbuz@crpe.ro, +373 69250331.

Organizatori: Asociația INK & CRPE-R.Moldova.

Proiect finanțat de: Ambasada Țărilor de Jos în România și Republica Moldova.

Cu susținerea: Programului Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer (KAS RLPSEE)

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.