hackathon

Curs de Programare Neuro-Lingvistică Practitioner.

Se anunță formarea unei noi grupe de Programare Neuro-Lingvistică Practitioner începînd cu data de 12 noiembrie 2016.

Cursul este compus din 9 module de-a lungul a 9 luni, fiecare modul durează două zile, odată în lună, de obicei un weekend de la 09:00-17:00.

Pe scurt, abrevierea NLP (Neuro–Linguistic Programming) este explicată în felul următor:

  • N – Neurologie – Cum funcționează mintea și cum gîndim pentru a deveni exponențiali în mediul în care trăim.
  • L – Lingvistică – Cum utilizăm limbajul pentru a crea încredere și a gestiona stările noastre și a celor din jurul nostru.
  • P - Programare –  Cum ordonăm acțiunile și gândurile noastre pentru a genera rezultate exceționale.

NLP este pe larg utilizat in comunicare, in negocieri, dezvoltare personală, profesională, coaching, mentoring, business, vînzări, terapie, 

În dezvoltarea personală NLP-ul atinge cele mai complicate teme cum ar fi: încrederea în sine, gestionarea emoțiilor, stabilirea și realizarea obiectivelor. Practic, folosind NLP îți optimizezi relația cu tine și relația cu cei din jurul tău. Tehnicile date nu te ajută doar să te dezvolți, te ajută să te ridici în picioare cînd lucrurile nu sunt tocmai roz.

La cursul dat veți putea învăța și exersa din tematicile următoare: Limbajul ochilor - cum îl interpretăm corect? Metaprogramele, ancorarea, hipnoza eriksoniană, metamodelul, tehnica Walt Disney, strategiile, limbajul Milton, tehnica Linia Timpului, convingerile, etc. Mai multe detalii pe site-ul Asociației de NLP din RM: http://anlp-rm.eu/nlp-practitioner.html

De asemenea se oferă certificare națională, europeană și internațională.

Trainerii sunt calificați european avînd titlu de Master-Trainer NLP.

Date de contact:

079598135 - gaby.md@mail.ru

068015184 - cristina_jabinschi@yahoo.com

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.